AKTUELNO

Članica žirija emisije "Ja imam talenat" pozdravila je sve gledaoce TV Pink i poželela im srećnu i uspešnu Novu godinu.

Premijerna ekipa srela se sa pop zvezdom Anom Nikolić na beogradskom aerodromu, gde ju je ispratila u Švedsku na nastup koji će tamo večeras održati. Iako su Ognjen Nestorović i Tijana Prica mislili da će u živom uključenju najpre videti novinarku, u krupnom kadru pojavila se pop zvezda koja je "preotela posao" novinarki, a premijerne minute iskoristila je da milionskom auditorijumu poželi sve najlepše u 2017. godini.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

- Želim da pozdravim sve gledaoce TV Pink i da svima poželiim puno zdravlja, ljubavi i smeha - rekla je Ana, a onda je otkrila kako je bilo na njenom novogodišnjem nastupu.

Bilo je stvarno mnogo lepo, imala sam mogo plesača na sceni, izgledalo je bogato i veoma sam zadovoljna. Atmosfera je bila sjajna - bilo je intimno, ali to je bio jedan od mojih najlepših dočeka - iskrena je bila pop zvezda, koja nije mogla u ponoć da poljubi svog supruga Stefana Đurića Rastu, budući da su bili razdvojeni.

Foto: Printscreen

Nakon što je otkrila da je u ponoć poljubila svoje plesače, još jednom je sumirala utiske iz 2016. godine.

- To je bila godina mog života, u svakom smislu. Sve što sam poželela, sve mi se ostvarilo. Ništa ja tu ne bih dirala, godina mi je biila sjajna i neka i naredna bude takva - rekla je Nikolićeva.

Autor: D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Ja imam talenat

#Premijera

#pevačica

'